joi, 20 februarie 2014

CONCERTE U2 în Europa - 2014


BONO - U2: Muzica poate schimba lumea pentru ca ea te schimbă ca om!!!
BONO - U2: "As a rock star, I have two instincts, I want to have fun, and I want to change the world. I have a chance to do both".
Ce bucurie!!! U2 a decis să reia turneele și să-și adune fanii pe stadioanele neîncăpătoare pentru câți sunt aceștia!!! Beautiful day, With or without you (http://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ), Where the streets have no name, One love, I still havent found what I am looking for etc. sunt doar câteva dintre hit-urile care au schimbat generații întregi de adolescenți prin mesajul lor programatic și realist!!! Bono, solistul trupei, a cântat și în atâtea alte duete cu nume celebre ale muzicii, cum ar fi Bruce Springsteen, Mick Jagger, Mary J. Blige sau unicul Frank Sinatra ș.a.
 Este greu de crezut că Bono, The Edge, Adam Clayton si Larry Mullen Jr. odată au fost adolescenți, iar melodiile lor au încălzit mulți ani inimile atâtor adolescenți și tineri, cu mesajul lor programatic și realist! Talentați, cu educație muzicală ce îmbină clasicul rock cu pop-ul de bună calitate, U2 (”ȘI TU”) într-adevăr au fost geniali: patru băieți s-au întâlnit la școală și nu și-au imaginat trupa pe care au format-o ar putea deveni U2 de astăzi. Prin muncă însă, seriozitate și dedicație pentru pasiunea lor, U2 sunt ceea ce noi cu toții am numi ”monștrii sacri ai pop rock-ului contemporan”. După lansarea celui mai recent album, Horizon, au început concertele masiv în 360 º World Tour, un spectacol cu adevărat remarcabil, care încă circulă pe cele 5 continente. Faimoasa trupă irlandeză U2 intentionează să lanseze cel de-al 14-lea album de piese înregistrate în Studio, continuarea albumului Nici o linie la orizont. Mai multe titluri sunt luate în considerare și umblă zvonul că acesta s-ar putea numi Cântece de ascensiune, și ar fi scos în ianuarie 2014. Basistul Grupului Adam Clayton a declarat într-un interviu că sunetul va fi aproape de U2 din timpurile pe care cu toții le știm, dar cu maturitatea din toți anii care au trecut. Nu s-a spus totul despre cariera unei trupe care s-a transformat într-un mit adevărat. Hotărârea lor de a scoate un nou albun și de a merge în turneu devine, se pare, un eveniment real. Ultimele lor ieșiri pe scenă au revoluționat conceptul de concert-eveniment, cum a fost in turneul U2 360 ° Tour, când au făcut cea mai mare scenă muzicală din istoria pop modernă. Trupa a demonstrat că este posibil să continue să inoveze și să strălucească, fiind un exemplu pentru toți aceia care au înțeles că succesul nu are doar o etapă, nu este de scurtă durată și poate fi reinventat prin pasiune și stăruința în a face lucrurile din ce în ce mai bine! Puteți fi siguriîn următorul lor turneu vor străluci și ne vor încânta inimile cu muzica lor, din nou, într-un spectacol eveniment de excepție. Pentru următorul tur biletele vor fi disponibile în curând și doar la Touroperatoul nr. 1 de Evenimente din România, așa cum v-am obișnuit și în 2010, ACTIV TOURS – Eventuria - www.eventuria.ro/concerte!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu